Αντώνης Πανταζόπουλος

Αντώνης Πανταζόπουλος

Aikido Center
Αιγάλεω
6932 239 571
4th Dan Aikikai Hombu Dojo

Ο Αντώνης Πανταζόπουλος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), και εργάζεται σαν στέλεχος επιχειρήσεων στον τομέα της πληροφορικής.

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά στις πολεμικές τέχνες τον Δεκέμβριο του 1983 από το σύλλογο Shotokan Karate του ΕΜΠ, υπό τη καθοδήγηση του δασκάλου Tetsuo Otake 6ο dan JKA. Τον Απρίλιο του 1989 έλαβε το 1ο dan JKA (Japan Karate Association) από τον Keinosuke Enoeda 8ο dan JKA. Έκτοτε συνέχισε την ενασχόληση του στο Shotokan Karate μέχρι το 1994.

Το 2000 ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Aikido στο ZanShinDoKan Dojo υπό τη καθοδήγηση του sensei Κώστα Γιαννά 3ο dan Aikikai.

Τον Νοέμβριο του 2003 απέκτησε το 1ο dan Aikikai από τον Pascal Guillemin 6ο dan Aikikai (βοηθό του Christian Tissier 8ο dan Aikikai) ενώ τον Απρίλιο του 2008 απέκτησε στο Παρίσι το 2ο dan από το Christian Tissier 8ο dan Aikikai.

Τον Ιούνιο το 2012 απέκτησε το 3ο dan Aikikai από το Christian Tissier 8ο dan Aikikai. Τέλος, τον Μάιο του 2016 απέκτησε τη βαθμίδα του 4ο dan από το Christian Tissier 8ο dan Aikikai.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με μεγάλους δασκάλους όπως: shihan Christian Tissier 8ο dan, Kobayashi sensei 8ο dan, Fujimoto Sensei 7ο dan, Igarashi Sensei 7ο dan, Yokota Sensei, Wilko Vrieshman και άλλους.

Προπονείται υπό την καθοδήγηση των Βασίλη Νυκτερή, Pascal Guillemin και shihan Christian Tissier.

Ο Αντώνης Πανταζόπουλος διδάσκει στο Aikido Center που εδρεύει στο Αιγάλεω.